Login
+Follow
Login

Vem är jag?

Det är jag som driver denna blogg, Maja Gustafsson är mitt namn. Jag har så länge jag kan minnas spenderat stor del av min tid ute i naturen. Jag gillar att åka skidor, både längd och utför, men framför allt att vandra. Jag har därför gjort många fjällvandringar och skogsturer genom åren. Jag gick tidigare på Friluftsgymnasiet, vilket har gett mig kunskaper inom klättring, paddling, toppturer och lavinsäkerhet. Oftast krävs det inte så mycket mer än vilja och fantasi för att skapa ett riktigt äventyr. Här kommer ni att få läsa om resor och turer jag gör. Jag delar även med mig av lite tips som jag lärt mig från mina egna misstag, som kan underlätta när du ska ut i vildmarken. Har även ett intresse för fotografering, bilder kommer därmed att få en stor plats här.

IMG_3188 (622x448)

 

Om mig

Att vara ute i vildmarken har präglat hela min uppväxt, vilket jag är mycket tacksam för. Intresset för naturen följer med mig än idag och jag försöker att ta varje chans jag kan till att hitta nya äventyr, stora som små. Kameran har jag så gott som alltid med mig och kommer därmed att bjuda på mycket bilder.

Arkiv
+Follow

Login