Login
+Follow
Login

Tre saker

By Maja Gustafsson on 2013.03.11 In Bilder Outdoor Tips

Läste detta inlägg, började fundera på vad jag alltid har med mig. Kom fram till följande:

1. Tändstickor.
Det är en sak som jag alltid ser till att ha med mig. Det ligger förmodligen en liten ask i en plastpåse i varje ryggsäck och vandringbyxor jag äger. Jag måste alltid ha möjligheten att kunna få upp en eld, och eftersom jag inte har allt för stora kunskaper inom att göra upp en eld av det naturen erbjuder, är dessa små stickor ett måste.

2. Vatten.
Jag har en (o)vana att alltid bära med mig mycket vatten. Jag är en sån människa som dricker väldigt många liter vatten varje dygn, och får mer eller mindre panik av att vara det allra minsta törstig. Därför bär jag gärna med mig vatten, i rätt så överdriven mängd, även fast jag hittar vatten under turen i bäckar och kallkällor. Allt för att undvika att jag blir snurrig och ofokuserad.

3. Kniv.
Nej, den tredje och sista punkten är inte mer speciell än så. En kniv. Den kan många gånger vara lösningen på alla de svårigheter du möter. Med andra ord, så länge du inte är utrustad med tänder och käkar som en bäver, tycker jag att en kniv ska hänga med.

WP_20130119_072 (622x350)WP_20130119_080 (622x350)

0 Responses to "Tre saker"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Att vara ute i vildmarken har präglat hela min uppväxt, vilket jag är mycket tacksam för. Intresset för naturen följer med mig än idag och jag försöker att ta varje chans jag kan till att hitta nya äventyr, stora som små. Kameran har jag så gott som alltid med mig och kommer därmed att bjuda på mycket bilder.

Arkiv
+Follow

Login