Login
+Follow
Login

Söndag i solen

By Maja Gustafsson on 2013.04.07 In Uncategorized

Har legat inne i princip hela veckan och kurerat mig. Idag gick jag ut på en långpromenad på isen med Josefine som ni ser på bilden nedan. Så otroligt skönt att få komma ut. Vi satte oss sen i hamnen och käkade lunch i solen. Ah, vilken härlig dag. Nu mår man.

tumblr_mkvvf6YDNs1rnq7rfo1_1280 (612x612)

1 Responses to "Söndag i solen"

  Comments (1)

 1. nilsgrundberg wrote:

  Skönt att du är frisk igen!

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Om mig

Att vara ute i vildmarken har präglat hela min uppväxt, vilket jag är mycket tacksam för. Intresset för naturen följer med mig än idag och jag försöker att ta varje chans jag kan till att hitta nya äventyr, stora som små. Kameran har jag så gott som alltid med mig och kommer därmed att bjuda på mycket bilder.

Arkiv
+Follow

Login