Login
+Follow
Login

Löpning i solen

By Maja Gustafsson on 2013.03.14 In Outdoor

Var just ute på en löptur i solen. När jag nästan var hemma igen möttes jag av träd som låg lite hur som helst i snön. Det höll på att bli ett fall för min del, då jag upptäckte den första stocken i allra sista sekunden. Hade nog ungefär sett ut som en flygande, flåsande buffalo. Nej, nu ska jag ta tag i mitt projektarbete. Inte många dagar kvar till studenten, men mycket ska göras.

wpid-IMG_20130314_111859wpid-IMG_20130314_112036

2 Responses to "Löpning i solen"

  Comments (2)

 1. Elsa wrote:

  Love your photographs!

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Om mig

Att vara ute i vildmarken har präglat hela min uppväxt, vilket jag är mycket tacksam för. Intresset för naturen följer med mig än idag och jag försöker att ta varje chans jag kan till att hitta nya äventyr, stora som små. Kameran har jag så gott som alltid med mig och kommer därmed att bjuda på mycket bilder.

Arkiv
+Follow

Login