Login
+Follow
Login

Laga mat på muurikka

By Maja Gustafsson on 2013.04.03 In Outdoor Tips

 

Det är snabbt, enkelt och blir så otroligt gott. Att laga mat på muurikka är inga svårigheter och du kan slänga på i princip vad som helst utan att misslyckas. På bilden nedan ser du älgkött, riktigt smaskigt om du frågar mig. Ett tips är bara att se till att den står stadigt innan du börjar, annars kan det lätt bli lite lite dålig stämning om den plötsligt välter, höhö.

IMG_4035 (622x400)

0 Responses to "Laga mat på muurikka"
Related post from other blogs

   Comments (0)

   Leave a comment

   E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
   *
   *

  Om mig

  Att vara ute i vildmarken har präglat hela min uppväxt, vilket jag är mycket tacksam för. Intresset för naturen följer med mig än idag och jag försöker att ta varje chans jag kan till att hitta nya äventyr, stora som små. Kameran har jag så gott som alltid med mig och kommer därmed att bjuda på mycket bilder.

  Arkiv
  +Follow

  Login