Login
+Follow
Login

Från Vita Havet till Atlanten

By Maja Gustafsson on 2013.02.28 In Resor

Käkade middag med min pappa idag. Vi satt och funderade lite på roliga resor att göra. Han hade en idé om att följa Polcirkeln från Vita Havet i Ryssland, till Atlanten i Norge. Skulle vara ett enormt äventyr, som också skulle ta ett tag att genomföra. Har aldrig hört något liknande faktiskt. Det kanske skulle vara något.

IMG_1396 (622x415)

2 Responses to "Från Vita Havet till Atlanten"

  Comments (2)

 1. Fridstaden wrote:

  Oj, vilket äventyr! Måste kolla upp en potentiell sträcka på karta för att få en uppfattning om det hela.

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Om mig

Att vara ute i vildmarken har präglat hela min uppväxt, vilket jag är mycket tacksam för. Intresset för naturen följer med mig än idag och jag försöker att ta varje chans jag kan till att hitta nya äventyr, stora som små. Kameran har jag så gott som alltid med mig och kommer därmed att bjuda på mycket bilder.

Arkiv
+Follow

Login